keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Maailman paras ystävänpäivälahja

Kun tulin töistä kotiin, pöydällä odotti maailman paras lahja! Jotain, joka tuli täytenä yllätyksenä, ja jota en koskaan ollut pyytänyt lahjaksi. Jotain, jota en itse malttaisi itselleni ostaa. Jotain, jota mieheni ei todellakaan haluaisi enempää kotiimme, mutta oli kuitenkin ostanut.
Sain valtavan kirjavalehtisen peikonlehden.
Hyvää ystävänpäivää kaikille!

9 kommenttia:

 1. Oi miten upea peikonlehti ja ihana ystävänpäiväyllätys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella ihana yllätys. Varsinkin kun viime aikoina on tullut vähän palautetta viherkasvien lisääntymisestä.

   Poista
 2. On kyllä valtava ja upean näköinen. Ihana yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopi täydellisesti olohuoneen nurkkaan kiipeilemään. Toivottavasti osaan sitä hyvin hoitaa.

   Poista
 3. No olipa yllätys .Ja vielä kirjavalehtisenä. Hieno lahja kerrassaan. Minä sain pari kaktusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakaupassa oltiin tätä suositeltu. Erittäin hyvin suositeltu minun mielestäni 😊 Kaktuksetkin ovat ihana lahja❤ . Kaikki kasveihin liittyvä on!

   Poista
 4. Onpa upea! Ihana lahja! Tykkään peikonlehdistä kovasti. Peikonlehti onkin minulla ehkä se kaikkein komein ja hienoin huonekasvi. Tai oikeastaan niitä on kaksi isoa ruukkua vierekkäin ja ovat parvella ylhäällä, josta roikkuvat olohuoneeseen yläilmoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa upealta! Olohuoneen ikkunalla olisi hyvin korkeutta peikonlehtien kasvaa, mutta sitten ne tarvitsisivat jonkin hyvän tukisysteemin. Laitankin harkintaan ideasi, että ne roikkuisivatkin parvelta alas olohuoneeseen. Se voisi olla helpompi toteuttaa.

   Poista
  2. Jep, meillä sellainen parvi, jossa säleikkökaide ja sitä vasten sitten kasvavat ja sen yli roikkuvat. Sepäs sattui, jos sullakin on peikonlehdelle sopiva parvi. Tykkäävätkin, kun eivät ole aivan ikkunalla, ainakin sellainen tavallinen vihreä.

   Poista