torstai 13. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäistä! Arvonta on suoritettu!

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Kävimme vanhemman tytön kanssa erään kukkakaupan illassa, jossa sai lapsen kanssa istuttaa sinkkivatiin pääsiäismaiseman. Tyttäreni ei kauaa aikaillut, saati suunnitellut vaan vikkelästi istutti kaikkea sekaisin, toi koristeita, tipuja, munia, höyheniä, pajunoksia, kunnesa vati pullisteli pääsiäisiloa. Kyllä on tainnut tyyli- ja värisilmä periytyä. Minusta tästä tuli aivan upea. Kuisti ei muuta pääsiäiskoristelua kaipaa.
Terassin nurkkaan kokosin Ikeasta ostamani kukkahyllyn. Olen tänne haaveillut viherseinästä ja tämä on nyt tällainen karvalakkiversio siitä. Yritin tähänkin tuoda vähän pääsiäistunnelmaa, mutta narsissit eivät näin koleassa kevätilmassa avautuneet. Onneksi orvokit eivät säikähtäneet edes raekuuroja.
Nyt on laukut pakattu ja lähdemme mökille koko pääsiäiseksi. Ohjelmassa mm. vadelmamaan perustamiseta ja peura-aidan suunnittelua. Mutta ennen lähtöä vielä se tärkein... ARVONNAN VOITTAJA ON......Leena Kastelli! Paljon onnea ja laitatko postitusosoitteesi kasvinpaikka@gmail.com niin postitan pyhien jälkeen voittosi.
Lopuksi vielä pieni tunnistusapupyyntö. Olen viime kesänä perustamassani kukkapenkissä käynyt ihmettelemässä tätä allaolevaa kasvia. En keksi mikä se voisi olla. Onkohan jokin luonnon kasvi, sipulikasvi vai joku istuttamani kasvi? Lehdet näyttävät siltä, kun niissä olisi jäähileitä ja keskellä on sinertävä nuppu. Jos joku tunnistaa, niin olisin hyvin iloinen.
Hauskoja vapaapäiviä kaikille! Toivotaan, että puutarhakelit suosisivat.

6 kommenttia:

 1. Kävin lukemassa kaikki blogikirjoituksesi, joita talviunieni aikana olit kirjoittanut :) Olitkin kirjoittanut tosi ahkerasti ja monta tosi mielenkiintoista juttua. Luku-urakka ja kommentointi sai tämän pääsiäisyön kääntymään jo aamun puolelle :D Toiset kommentit lähtivät vahingossa pelkkänä elinana ja toiset sitten linnunlaulun elinana. Kiitos mukavasta puutarhatunnelmasta blogisi parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen luku-urakan teit😊. Kiitos monista kommenteista ja tervetuloa taas talviunilta puutarhaelämään.

   Poista
 2. Tulin pika pikaa uudelleen blogiisi, mutta nyt ajattelin jäädä pysyvästi. Liityin lukijaksi. Käy tutustumassa blogissani jos vaikka kiinnostaisi. Sanoisin että kasvisi on palloesikko. Minulla on myös niitä rivarin pihalla. Ja kuvasin juuri blogiin niiden siemen lisäystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnistuksesta! Taisin penkkiin tosiaan istuttaa palloesikoita. Täytyisi pitää parempaa kirjaa istutuksista. Olen tainnut blogissasi käydäkin. Täytyypä vierailla uudelleenkin.

   Poista