tiistai 18. syyskuuta 2018

Syksyn alennusmyyntien onnellinen uhri

Tänään lähdin lähipuutarhaliikkeeseeni ostamaan poppelimagnoliaa. Olen sellaista halunnut kauan ja nyt törmäsin loistavaan tarjoukseen netissä - vain 15€. Mistäköhän nurkasta taimistoa uuden magnoliani löytäisin.
Mutta mitäs tuossa onkaan? Mahtava rungollinen kiinanruusu vain 10€. Ja ihan täynnä nuppuja. Tätä olisi hauska kokeilla kuistilla. Ja näin halpakin vielä. Jos nyt tiistain kunniaksi hemmottelen vähän itseäni.
Tarkoituksena oli tänä vuonna karsia kuistilla talvetettavia kasveja, mutta patiopersikkapuu vain 10€ ja näin isokin vielä! Hyppää kärryyn vaan!
No nyt on sitten pikkupuita kuisti pullollaan...mutta hetkinen hetkinen... neidonhiuspuuu vain 10€! Tällaista olen aina halunnut.
Missähän ne magnoliat oikein ovat? Voi, ihana rungollinen pensaskirsikka. Se sopisi niin hyvin pieneen kirsikkalaaksooni (joka siis koostuu tällä hetkellä yhdestä pensaskirsikasta ja suurista unelmista). -30% kaikista hedelmäpuista. Nyt kyllä on paras sekin ostaa, kun alennuksella saa.
Ja mansikat kaikki puoleen hintaan! Lapset niin tykkäävän mansikoista. En minä nyt itselleni, mutta täytyy varmaan lasten takia näitä nyt ostaa. Kolmekymmentä. Ovat niin halpoja.
Kaikki perennat -50%! Apua! Rotkolemmikkejä! Syysvuokkoja! Uusi himalajanjalkalehti kuolleen tilalle! No nyt niitä kannattaa ostaa, kun puolet hinnasta on poistettu. Tätä maksaruohoakaan minulla ei taida olla. Valkoinen hurmesilkkiyritti. En ole koskaan nähnytkään. Sopisi hyvin valkoiseen puutarhaan. Ja sekin puoleen hintaan.
Ja siellähän ne magnoliat ovatkin. Näin iso taimi näin halvalla. Kyllä kannatti tulla nyt se ostamaan. Säästin vaikka kuinka paljon!

14 kommenttia:

 1. Kyllä syksy on puutarhaihmiselle silkkaa säästöä :-D Ja sijoittamista! Sijoitamme kevääseen kukkasipulien muodossa. Sehän on kuin pistäisi rahaa pankkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ensin säästetään ja sitten vielä sijoitetaankin! Melkoinen pesämuna onkin jo puutarhaan tullut talletettua. :D

   Poista
 2. Hahhahhaa :D Ihana Reetta! <3 Kyllä, silkkaa säästöä! Ehdottomasti! Mieti, miten paljon säästät tulevaisuudessa myös ruokakuluissa, kun mansikat, persikka ja kirsikka alkavat tuottaa satoa. Eksoottiset hedelmät ne vasta kalliita ovatkin ostaa kaupasta. Torstaina pääsen itsekin taimistokierrokselle. Toivottavasti olisi edes puoliksi yhtä hyviä tarjouksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin vielä! Rahaa säästyy siis vielä vuosikymmeniä. Loistavaa! Hyvää taimikierrosta sinullekin. Toivottavasti säästät tosi paljon!

   Poista
 3. Nuanhan siinä aina käy :D Olin muute varma, että unohrit ostaa koko poppelimagnolian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisinpa unohtanut! Olisi täytynyt mennä huomenna uudestaan 😃

   Poista
 4. Hienoja löytöjä ja viimein magnolia. Minä läksin ostamaan multaa ja... no jaa ostin minä sitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin on nyt tällaista ostosten paisumista ilmassa. Täytyy vähän vielä tankata kasvienergiaa pitkän talven varalle.

   Poista
 5. Oi, mikä tuuri! Puoleen hintaanhan on oikeastaan sama kuin ilmainen.... hyvin järkeviä ostoksia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun täällä kaikki ovat aivan samoilla linjoilla asiassa. Puoleenhintaan on lähes ilmainen ja silloin ostaminen on hyvin järkevää - vaikka sitten ostaisikin vähän kaikkea muuta mitä piti.

   Poista
 6. Ihania ostoksia sinulla Kyllä nyt kannattaa ostaa jos on " tarvetta " ja sitähän meiltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarve syntyy siinä silmänräpäyksessä, kun näkee jotain ihanaa.

   Poista
 7. Ihania löytöjä, tekstistä huokuu sellainen innostus, että varmasti siellä on menty silmät loistaen kotiin kasvisaaliin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä silmät loistivat vielä pitkään tuon reissun jälkeen :D

   Poista