perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kylmyydestä huolimatta

Kylmyydestä huolimatta....
..... The President avasi nuppunsa talvehtineissa versoissa. Muita jalokärhöjä joutuukin varmaan odottamaan nuppujen koon huomioiden syyskuulle. Tai ensi vuoteen.
... kukkaniityssä alkaa olla sen verran kukkia, että nyt saisi tehtyä "seitsemän kukkaa tyynyn alle" -juhannustaikoja. Juhannuksena se ei onnistunut.
... ensimmäinen keisarinviitta vieraili eilen yrttipenkissä. Viime kesänä oli penkissä tungosta, nyt tuuli ja kylmyys ovat pitäneet perhoset satunnaisina vierailijoina.
.... tomaateissa alkaa olla raakileita. Kypsiä ovat varmaan ensilumen aikoihin.
... kilpikonnat uskaltautuvat uimaretkille. Minä en ole uskaltautunut.

Hyytävää heinäkuuta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mikä tuo ihana sininen yrtti on?

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis kärhö! Toivottavasti keli sielläkin paranisi, meillä on ollut nyt viimeisen viikon ajan ihan kaunis ja lämmin kesäsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on nyt pari päivää ollut lämmintä.Ehkä pionitkin vihdoin uskaltavat avata nuppunsa.

   Poista
 3. Minäkin ihailen tuota salviaa, on siinä kaunis sinisen sävy. :) Lukaisin läpi kaikki postauksesi huhtikuusta asti (minulla ollut kone rikki todella kauan ja nyt sain vihdoin uuden) - ihailin erityisesti kaunista kivikon kaunotar -postausta sekä ihanaista metsäpuutarhaasi. Innolla jään odottamaan miltä ruusutarhasi näyttää täydessä kukassa! Me olemme perustaneet rosarion nyt tänä kesänä ja ruusut ovat todella säälittävän pieniä näin ensialkuun. :D Mukavaa kesänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salviassa on kyllä jotenkin eksoottisen siniset kukat. Niitä voisi hyvin kasvattaa koristeinakin. Melkoinen lukurupeama sinulla ollut😁.Hyvä, kun sait uuden koneen!

   Poista